Mögelsanering

FSAB kan hjälpa dig med sanering av mögel och rötskador. Vår
kunniga personal är utbildad i mögel och rötskador i byggmiljö utifrån kurser utformade av Statens provningsanstalts. När du anlitar FSAB utförs inledningsvis en skadeutredning för att fastställa skadornas omfattning samt nödvändiga åtgärder. Efter att utredningen kartlagt mögel och/eller rötskadorna genomförs en grundlig sanering, du får även förslag på åtgärder för att förhindra en återkomst av mögel.

Är du orolig för mögel i din bostad kan vi hjälpa dig. Vi genomför kostnadseffektiva och gedigna saneringar av mögel med desinficeringsmedel eller blästring med hjälp av kolsyreis.

Mögel är ett samlingsord för flera olika svampar och bakterier, och kan leda till hälsobesvär om man vistas där de växer, besvär som kan uppstå är trötthet, nästäppa, allergier och ibland även astmatiska besvär.

Mögel uppstår oftare i vissa miljöer och material, exempelvis i utrymmen med hög luftfuktighet eller material såsom plywood. Att installera en avfuktare kan minska risken för att mögelbesvär återkommer men har möglet eller rötan fått fäste måste detta först saneras för att bli av med problemet, annars finns risken att problemet blir större eller att farliga mögelpartiklar sprids i luften.

Chansa inte med ditt mögelbesvär! Kontakta oss på FSAB så hjälper våra duktiga och erfarna personal dig! Ring oss på 0771-410 900

 

 

Är du intresserad av att se hur en mögelsanering går till? Kolla in filmen nedan.