Våra tjänster

Avfuktning

Varje fall av vattenskada eller fuktproblem är unikt. Därför anpassar vi åtgärder utefter just din situation. Vilken torkteknik som ska användas beror på hur skadan ser ut, dess omfattning, vilket materialet det är som ska torkas, byggkonstruktion samt krav på torktid, ljudnivå och energiförbrukning.

Vattenskada

Om du har fått en vatten- eller fuktskada kan vi på FSAB hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av fuktutredningar och gedigen kunskap gällande byggkonstruktioner samt olika materials reaktion på fukt. Vår skadeutredning resulterar i ett omfattande tekniskt dokument som fastställer orsak, skadeomfattning inför försäkringsärende, samt en lösning anpassad efter skadans unika förutsättningar.

Avfuktning

Vi på FSAB kan även hjälpa dig som misstänker att du har en fuktskada. Vi gör i detta läge en fuktmätning och tillhörande fuktutredning som fastställer eventuell förekomst av fukt samt orsaken till fuktens uppkomst. En fuktutredning kan genom detta säkerställa att problem från fukt inte kommer tillbaka.

Behöver du hjälp med avfuktning? Anlita oss på FSAB, vi lägger stor vikt på att leverera hög kvalitet och god service. Fyll i formuläret så hör vi av oss.

FSAB är ett fullserviceföretag som vid behov även kan hjälpa dig med renoveringar och VVS-installationer. Våra auktoriserade VVS-installatörer är snabbt på plats.

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?