Våra tjänster

Torrsugning

Vad är en torrsugare?

En torrsugare, eller vakuumsugare som det också heter, skulle kunna beskrivas som en jättedammsugare som tömmer utrymmen på material. Torrsugen utforslar på ett effektivt sätt olika typer av material som exempelvis isolering, sågspån, sand, singel m.m. Med hjälp av vakuum tömmer våra sugbilar de flesta utrymmen, allt från stora industrier till vanliga villor.

Med torrsugning kommer du åt svåråtkomliga och trånga ställen där grävmaskiner och andra stora maskiner normalt inte kommer åt. Torrsugning används ofta vid ombyggnader och renoveringar. Vanliga uppdrag är t.ex. sugning av trossbottnar eller tömning av vindsvåningar från exempelvis kutterspån, sand och betong. Istället för att forsla bort material ifrån ett bjälklag, vind eller krypgrund med säck och skottkärra, används istället torrsugaren för sugning. På så sätt är det är en smidig metod som sparar både tid och rygg.

Med torrsugen kan man även blåsa ut material. Det är ett effektivt sätt att blåsa ut singel, sand och annat fyllningsmaterial för att exempelvis fylla en grund. På så sätt kan vi vid en renovering först suga upp gammalt fyllningsmaterial, för att sedan blåsa ut nytt. Detta kallas även inblåsning, det kan du läsa mer om här.

Eftersom allt material kommer in direkt i dammsugaren minimeras risken att damma ner eller förorena arbetsplatsen. Därför är torrsugning en bra metod vid av undanröjning av miljöfarliga material.

Vi utför alla typer av uppdrag gällande torrsugning. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

11 + 12 =

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?