Våra tjänster

Vattenskadesanering

Vattenskador kan uppstå från vatten som sprutar från ett trasigt rör, från ett häftigt skyfall eller sakta uppstå från dolda brister och skador i en byggnad. Att agera snabbt vid en upptäckt vattenskada är avgörande för hur mycket som kan räddas och för att begränsa skadornas omfattning.

Vi på FSAB hjälper er med allt inom vattenskadesanering. Vi utför inledningsvis en grundlig utredning för att fastställa orsaken till skadan, det kan du läsa mer om här. Utredningen fastställer även lämpliga åtgärder för just din skadesituation.

FSAB utför länspumpning för dränering av utrymmen såsom källare, båtar och husgrunder, vi kan även genomföra vattensugningar, desinficering och torkning för att efter bästa förmåga återställa din egendom.

Behöver du hjälp med sanering efter vattenskada? Låt oss FSAB hjälpa dig, vi har hög tillgänglighet och kan hjälpa dig snabbt och effektivt! Ring oss på 0771-410 900.   

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?