Kategoriarkiv: Projekt

Flytthjälp

Behöver ni hjälp med flytt av möbler och inredning, flyttstäd, sanering, uthyrning container. Vi hjälper till med både stort och smått. Tveka inte att kontakta oss vi har mångårig erfarenhet och kunnig personal som inte ser några hinder utan bara möjligheter.

Slamsugning eller tömning tank, vi hjälper dig.

Med våra slamsugning- och spolbilar hjälper vi dig snabbt och proffsigt. Vi löser allt från avloppsproblem till tömning av tankar och du slipper onödiga driftsstopp.

  • Slamsugning av fett- eller oljeavskiljare
  • Spolning av rör, avlopp och ledningar
  • Slamsugning och rensning av brunnar
  • Kamerainspektion av avloppsrör
  • Rotskärning

Isblästring ( kolsyreisblästring )

FSAB utför kolsyreisblästring av timmerstomme. Metoden lämnar inget avfall eller fukt efter sig. Vid blästringen används pellets av  torris och när denna träffar  ytan blir den gasformig. Kolsyreisblästring är ett utmärkt val vid sanering av mikrobiella skador. FSAB utför sanering med isblästring i hela Mälardalen.

 

Stamspolning av bostadsrättsförening

Vi utför stamspolningar till bostadsrättsföreningar samt åtgärdar stopp i avlopp. Vår personal har mångårig erfarenhet och är alltid villiga att hjälpa till när det behövs, dagtid som nattetid.

Utsugning av rivningsmassor med sugbil

För att underlätta i vårt arbete använder vi oss ofta utav vår egna sugsbil. Arbetet går fortare och vi spar våra kroppar. Att flytta större mängd av rivningsmassor går lekande lätt. Vår bil klarar både in och utblåsning vilket gör att vi kan använda den i många olika projekt. I trånga utrymmen kan det  vara svårt att komma åt att forsla bort material och då är en sugbil ett bra alternativ. Våra slangar klarar upp till 100 meter och används till uppsugning av både våta och torra material t.ex. isolering, sten, betong, lera m.m. Sammanfattningsvis är detta det snabbaste sättet att förflytta material och man spar många timmar som kan användas till annat arbete. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med förflyttning av olika material så väl in som utsugning.

Mögelsanering

Är du orolig för ditt vindsutrymme eller upptäckt mögel. Kontakta FSAB. Vi erbjuder kostnadseffektiv metod att sanera påväxt av mögel med desinficeringsmedel eller blästring med kolsyreis. Med våra duktiga fukttekniker kan vi lämna utförlig rapport med förslag på åtgärder för att förhindra återkomst av mögelangrepp. Behöver du hjälp med att åtgärda orsakerna till uppkommen kan vi bistå med duktiga och erfarna byggnadsarbetare.

PCB sanering utförs av utbildad personal.

image

FSAB sanerar PCB i Uppsala runt dörr och fönsterkarm.

Fastighetsägare med hus som byggts eller fogrenoverats under perioden 1956-1973 kan kontakta FSAB för inventering och PCB sanering.