Våra tjänster

Hyra container i Uppsala

Om du är i behov av att hyra en container kan du göra det hos FSAB. Vi hyr ut containrar i Uppsala med omnejd.

Hos oss finns containrar i flera storlekar beroende på hur mycket avfall du har, från 11 m³ upp till 38 m³. Om du inte är i behov av en hel container, kan vi tillhandahålla med storsäckar som rymmer 1 m³ eller 2 m³.

Beställ container

Klicka på en container för att läsa mer och beställa.

Containerservice

Ta hjälp av oss vid behov med avfallshanteringen och bortforsling av skrot. Med vår containerservice hjälper vi dig med ditt avfall för att på ett effektivt sätt få bort byggavfall, trädgårdsavfall etc.

Vi ordnar med transporter inom grus, schakt och maskiner. Behöver du dessutom hjälp med sortering av byggavfall kan du kontakta oss. Vi hjälper dig att på bästa sätt nå den mest ekonomiska och den mest miljöanpassade lösningen.

Boka container online – Enkelt och smidigt med FSAB Containerservice

FSAB erbjuder smidig och enkel bokning av container online. Vi har ett brett utbud av containers i olika storlekar och utföranden som passar alla typer av behov. Oavsett om du behöver en container för byggavfall, trädgårdsavfall eller annat avfall, kan FSAB hjälpa dig.

Att boka en container online hos oss är enkelt och smidigt. Du behöver bara välja den container som passar dina behov och sedan ange datum och tid för leverans. Vi levererar din container till den plats du önskar och hämtar den när du är klar med den.

Våra containers är av hög kvalitet och väl underhållna för att säkerställa att ditt avfall transporteras säkert och effektivt. Vet du inte vilken container som passar för just dina behov? Tveka inte att kontakta oss på FSAB så kan vi hjälpa dig att välja den rätta containern för dina behov.

Hyr container – Enkelt och smidigt med FSAB Containerservice

Hos FSAB Containerservice kan du hyra container för alla typer av avfall. Vi erbjuder ett brett utbud av containers i olika storlekar och utföranden som passar alla typer av behov.

Hyrning av container hos oss är enkelt och smidigt. Du behöver bara välja den container som passar dina behov och ange den tid du behöver den. Vi levererar din container till den plats du önskar och hämtar den när du är klar med den.

FSAB är stolta över att erbjuda högkvalitativa och pålitliga containerservice till våra kunder. Så om du behöver hyra container, kontakta oss på FSAB Containerservice idag.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?