Våra tjänster

Luktsanering

Dålig lukt kan bero på flera olika faktorer och innan en luktsanering kan påbörjas måste anledningen till den dåliga lukten fastställas.

Ett illaluktande hem eller arbete skapar både obehag och oro. Lukt kan även vara ett tecken på att det finns miljöproblem i ett hus. Dålig lukt i ett hus kan bero på allt från fukt och smuts till byggmaterial eller husets konstruktion. Därför är det viktigt att fastställa anledningen till den dåliga lukten innan saneringen för att förhindra att den dåliga lukten kommer tillbaka.

FSAB utför även fuktutredningar, som inkluderar en fuktmätning och en fullständig rapport som går igenom orsaken till fuktproblemen samt hur det ska åtgärdas.

När orsaken till den dåliga lukten är fastställd, kan vi på FSAB påbörja vårt arbete med luktsanering. Vi använder oss av ett flertal olika metoder vid sanering av lukt och anpassar tillvägagångssättet efter din specifika situation. För luktsanering använder vi oss av ozon, foggning, jonisering samt applicering av saneringsmedel med lågtrycksspruta.

Behöver ni hjälp med luktsanering? Kontakta oss på FSAB så hjälper vi er få ett väldoftande hem igen!

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?