Våra tjänster

Renovering & Reparation

Att återställa och renovera ett hem efter en skada är en viktig del i att återfå sitt hem och ta bort spåren av det som för vissa varit en traumatisk händelse. Med FSAB får du en fullservicepartner som hjälper dig återställa ditt hem. När du anlitar oss får du flera bra samordningsfunktioner på köpet. Vi hjälper dig från start till slut och tar hand om hela skadeförloppet. Från sanering, rivning, torkning och renovering.

FSAB kan hjälpa er med flera olika typer av renoveringar och reparationer. Vi har erfarenhet från både brandskadesanering och vattenskadesanering kan hjälpa dig med renovering efter såväl vattenskada som brandskada.
Vi tar ett totalt ansvar för hela din renovering och sköter samordning och kontakt med andra leverantörer och företag så att du som kund endast behöver ha kontakt med ett företag under hela renoveringsprocessen.

Är ni i behov av en tillförlitlig och heltäckande firma för hjälp mer renovering eller reparation? Kontakta oss på FSAB så hjälper vi er med er återställning och renovering!

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?