Våra tjänster

Brandsanering

Sanering efter brand ofta kan rädda mer än man tror. För både fastighet och lösöre som drabbats av brandskador kan insatser göras som reducerar värdeförlusten. När olyckan varit framme hjälper FSAB er med en heltäckande lösning av brandsanering. Vi sanerar efter bränder som skett på företag likväl som hanterar brandsanering av en bostad.

Vid en brand sker händelseförloppet snabbt och därför är det viktigt att även agera fort. När vår kunniga personal kommer fram startar räddningen omedelbart, där en prioriteringslista utformas. Varje fall är unikt och handlingsplanen utformas behoven utefter enskilt ärende.

 

Vid saneringen efter branden ingår rengöring och återställning av golv, väggar och tak. Utöver sanering av fastigheten hjälper vi även till med besiktning, hantering och sanering av skadat lösöre. Vi går igenom och värderar lösöret, för att kunna avgöra vad som kan räddas och vad som ska åtgärdas. Med hjälp av speciella metoder för luktsanering kan vi få bort brand- och röklukt.

Vill du ha mer information eller beställa bandsanering till er, kontakta oss på FSAB på 0771-410 900 eller info@fsab.eu så hjälper vi dig.

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?