Våra tjänster

Rörinspektion Uppsala

 

En rörinspektion kan behövas i vid felsökning av ett ledningssystem eller i samband med slutbesiktningen av nybygga avloppsledningar. Det kan också behövas vid en kontroll av ledningarnas skick inför ett stambyte. Vi på FSAB utför rörinspektion i alla typer av ledningssystem.

Auktoriserad rörinspektion med kamera

När vi utför en inspektion kan vi använda oss av en kamera för att filma rören, och därmed kunna inspektera på bästa sätt. På så sätt kan vi inspektera dina rör i allt från små ledningar hemma i badrummet till stora system utomhus eller för hela fastigheter och bostadsrättsföreningar.

Med filmad rörinspektion kan vi se hela röret och enkelt lokalisera eventuella skador, blockeringar eller fel. Vi kan också se om röret har tappat form eller fått bucklor som påverkar systemet negativt. Vid behov kan vi lämna den filmade inspektionen på ett USB-minne eller cd-skiva med protokoll till dig, så att du kan göra jämföra med nästkommande inspektioner eller ha dokumentation till exempelvis försäkringsärenden.

Vi utför din rörinspektion i Uppsala

Har du problem med dina rör eller behöver kontrollera ett ledningssystem under slutbesiktning? Vi inspekterar alla typer av ledningssystem, för privatperson, företag och bostadsrättsföreningar med mera. Kontakta oss via formuläret nedan så hjälper vi dig med rörinspektion i Uppsala med omnejd!

FSAB är auktoriserade enligt STVF, Sveriges Auktoriserade Rörinspektörer.

 

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?