Våra tjänster

Tak- & Fasadrengöring

 

En ren fasad och ett rent tak är viktigt för att förlänga livslängden och funktionen på tak och väggar. Påväxt på fasad kan till och med öka uppvärmningskostnaderna då de binder vatten.

Att rengöra och tvätta husfasaden regelbundet motverkar att yttre påverkande faktorer såsom algbildning, luftföroreningar och mögel får fäste på er fasad. Det är även viktigt att rengöra husfasaden innan den målas om då det ger ett bättre slutresultat. Vi rengör tak och fasader och erbjuder även skyddsbehandlingar så att ny påväxt kan motverkas och i vissa fall även elimineras helt.

Vid rengöring av tak och fasad använder vi oss av ett flertal olika rengöringstekniker beroende på situationen. Det vi använder oss av för tak- och fasadrengöring är högtryckstvättning, blästring med sand, kolsyreisblästring samt en kombination av vatten och sand. Vi håller oss ständigt uppdaterade på den senaste tekniken och uppdaterar våra metoder därefter!

FSAB kan hjälpa er med såväl takrengöring som tvätt av fasad! Vilken tvättmetod som är bäst för din fasad och ditt tak skiljer sig åt från fall till fall! Vi på FSAB tar därför fram en lösning utifrån din situation för att du ska få bästa möjliga resultat. Vi erbjuder ett snabbt och effektivt sätt att ta bort smuts och beläggningar från tak och fasad! Självklart använder vi oss enbart av rengöringsmedel som är miljövänliga och skonsamma för människor och miljö.

Kontakta oss på FSAB så diskuterar vi fasadrengöring!

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?