Våra tjänster

Sanering

FSAB har ett brett utbud av saneringstjänster. Vi kan hjälpa dig i Uppsala med omnejd med allt från lösöressanering till industrisanering.

Sanering av lösöre sker ofta i samband med vattenskador eller brandskador där lös egendom ofta kommer till skada. FSAB inventerar, packar, transporterar, magasinerar, tvättar, stryker, lagar och återtransporterar påverkat lösöre, direkt hem till dig som kund.

Sanering och röjning av en bostad är ibland nödvändigt när vanlig städning inte räcker till. Det kan vara vid inrökta lägenheter eller en längre tid av otillräcklig städning. För kraftigt inrökta bostäder kan det krävas en luktsanering och patentering, där tak och väggar målas så kallad spärrmålning. En bostad som inte städats under en väldigt lång tid eller på annat sätt har misskötts kan i de mer allvarliga fallen behöva en socialsanering eller misärsanering.

FSAB har gedigen kunskap kring samtliga av våra saneringstjänster och kan hjälpa er med saneringen. Kontakta oss för mer information eller läs mer på sidorna nedan.

FSAB utför städning av alla typer av lokaler. Läs mer om våra städtjänster.

Vattenskadesanering

Asbestsanering

Brandsanering

Mögelsanering

Exkrementsanering

Luktsanering

Oljesanering

 

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?