Våra tjänster

Högtrycksspolning

Högtrycksspolning kan behövas vid akuta problem som stopp i avloppet, men även i förebyggande syfte för att underhållsspola och rensa fastighetens avloppsrör och avloppssystem.

Stopp i avloppsröret kan bero på många saker. Med tiden samlas fett och smuts i rören som till slut bildar en propp. I värsta fall kan avloppsstoppet gå så långt att det leder till översvämning, vattenskador eller andra problem med avloppet. Skador som kan vara dyra och kräva omfattande åtgärder. Därför är det bra med underhållsspolning av avloppen, för att rensa avloppet redan innan skadan är skedd.

Ibland vid enklare stopp kan du fixa problemet själv, om proppen sitter där du kommer åt. Vissa avloppsrenande medel som finns att köpa, som kaustiksoda eller andra frätande propplösare, kan ibland vara mer skadligt än göra nytta i långa loppet. Högtrycksspolning är ett effektivt och snabbt sätt att rengöra i avloppsstammar och avloppsrör. Som det låter är det en kraftig vattenstråle som rensar bort och avlägsnar stoppet i utan att skada rören. Inga kemiska produkter skadliga för människa och miljö används.

Behöver du hjälp vid akuta problem med stopp i avloppet? Anlita oss för högtrycksspolning, så är vi snabbt på plats! Vi har jour dygnet runt för hela Uppsalaområdet. Ring oss på telefonnummer 0771-410 900.

 

Högtrycksspolning för effektiv avloppsrengöring

Fsab förstår att avloppsproblem kan uppstå när du minst förväntar dig det och kan vara frustrerande och stressande. Därför erbjuder vi professionell högtrycksspolningstjänst för att snabbt och effektivt lösa dina avloppsrelaterade bekymmer.

Varför välja högtrycksspolning vid stopp i avloppet?

Högtrycksspolning är en beprövad lösning för att avlägsna envisa proppar och blockeringar i avloppssystemet. Här är några skäl till varför det är det bästa alternativet:

1. Snabbt och effektivt

Högtrycksspolning är en snabb och effektiv metod för att rengöra avloppsstammar och avloppsrör.  Den kraftiga vattenstrålen bryter ned proppar och avlägsnar blockeringar utan att orsaka skada på rören.

2. Miljövänligt och säkert

Vi använder enbart vatten i högtrycksspolningen, vilket gör den miljövänlig och säker för människor och naturen. Inga skadliga kemikalier behövs för att lösa problemet.

3. Förebyggande åtgärd

Högtrycksspolning är inte bara en reaktiv lösning för stopp i avloppet; det är också en kraftfull förebyggande åtgärd. Genom att regelbundet underhållsspola ditt avloppssystem kan du undvika kostsamma skador och oväntade problem.

Högtrtyckspolning steg för steg

När du anlitar FSAB för högtrycksspolning utför vi följande steg:

Inspektion och bedömning: Vi börjar med att inspektera ditt avloppssystem för att identifiera eventuella blockeringar eller problem. Vi gör en noggrann bedömning för att skapa en skräddarsydd lösning.

Högtrycksspolning: Vi använder avancerad utrustning för att leverera en kraftig vattenstråle som effektivt bryter ned och avlägsnar blockeringarna.

Slutlig inspektion: Efter högtrycksspolningen genomför vi en slutlig inspektion för att säkerställa att alla blockeringar har avlägsnats och att ditt avloppssystem är i gott skick.

Rapport och rekommendationer: Vi ger dig en detaljerad rapport om våra åtgärder och eventuella rekommendationer för att undvika framtida problem.

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?