Våra tjänster

Högtrycksspolning

Högtrycksspolning kan behövas vid akuta problem som stopp i avloppet, men även i förebyggande syfte för att underhållsspola och rensa fastighetens avloppsrör och avloppssystem.

Stopp i avloppsröret kan bero på många saker. Med tiden samlas fett och smuts i rören som till slut bildar en propp. I värsta fall kan avloppsstoppet gå så långt att det leder till översvämning, vattenskador eller andra problem med avloppet. Skador som kan vara dyra och kräva omfattande åtgärder. Därför är det bra med underhållsspolning av avloppen, för att rensa avloppet redan innan skadan är skedd.

Ibland vid enklare stopp kan du fixa problemet själv, om proppen sitter där du kommer åt. Vissa avloppsrenande medel som finns att köpa, som kaustiksoda eller andra frätande propplösare, kan ibland vara mer skadligt än göra nytta i långa loppet. Högtrycksspolning är ett effektivt och snabbt sätt att rengöra i avloppsstammar och avloppsrör. Som det låter är det en kraftig vattenstråle som rensar bort och avlägsnar stoppet i utan att skada rören. Inga kemiska produkter skadliga för människa och miljö används.

Behöver du hjälp vid akuta problem med stopp i avloppet? Anlita oss för högtrycksspolning, så är vi snabbt på plats! Vi har jour dygnet runt för hela Uppsalaområdet. Ring oss på telefonnummer 0771-410 900.

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?