Våra tjänster

Avloppsrensning

Har ni akut stopp i avloppet? Ring vår fastighetsjour på 0771-410 900!

Avloppsrensning är både en förebyggande åtgärd och en lösning på stopp i avloppen. Genom att rensa avloppet med jämna mellanrum hålls avloppen i god form och oförutsedda stopp kan motverkas. Rekommendationen är genomföra underhållsspolningar eller s.k. stamspolningar med 5 – 7 års intervaller, men beroende på avloppens storlek och användning kan dessa intervaller variera.

Avloppsrensning rengör era avlopp och minskar risken för stopp i avloppet! Vid rensning av avlopp använder vi oss av högtrycksspolning med hetvatten. Det höga trycket pressar fram vatten genom slangen och spolar rent era avlopp från smuts, fett och avlagringar som kan orsaka problem om de får byggas på under en längre period.

Förebygg stopp i avloppet

Det finns mycket vi kan göra själva för att förhindra att smuts ansamlas i våra avlopp, en enkel åtgärd är att tänka på vad som bör och vad som inte bör spolas ner!

Fett från matlagning kan torkas upp med papper och slängas i soporna eller hällas i en petflaska istället för att spola ner det i kökets avlopp!

I toan är det endast toapapper (ja förutom det kroppsliga) som bör spolas ner, sanitetsprodukter och dylikt ska slängas i soporna!

I duschen är det även bra att få in en rutin på att rensa bort hår från golvbrunnens sil och emellanåt även göra rent golvbrunnen på hår, tvål och hudrester!

Även de bäst skötta avloppen behöver även de få lite extra kärlek i form av renspolning!

Stopp i avloppet? Vi erbjuder avloppsspolning till fast pris!

Fast pris 2447 kronor*

Detta ingår vid beställning av avloppsrensning:

  • Etablering / avetablering inom radie ifrån Uppsala centrum 20 kilometer
  • Arbetskostnad och spolbil
  • Gäller Måndag – Fredag 07.00 – 16.00
  • Renspolning av normalt avloppsstopp
  • Inklusive moms och Rotavdrag
  • * Rotavdraget gäller ej Bostadsrättsföreringar

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?