Våra tjänster

Skadeutredning & Utredning av inomhusmiljö

FSAB kan hjälpa er med flera olika typer av utredningar. Vi utför såväl skadeutredningar som utredningar av inomhusmiljö och kan självklart hjälpa er med att åtgärda eventuella problem som uppdagas i samband med utredningen. 

Skadeutredning

Om en skada uppstår i samband med exempelvis en brand- eller vattenskada är det viktigt att genomföra en skadeutredning som grundligt går igenom skadorna. En skadeutredning tar reda på skadornas omfattning, vilka brister som finns hur de uppstått och tar sedan fram ett åtgärdsförslag utifrån skadesituationen.
Vi utför skadeutredningar för försäkringsbolag och kan självklart även hjälpa till med åtgärder och skaderenovering.

Utredning av inomhusmiljö

Har ni problem med er inomhusmiljö? FSAB kan hjälpa er med en inomhusutredning.
När vi utreder inomhusmiljö börjar vi alltid med en fuktmätning. Beroende på er situation kan vi även behöva komplettera denna mätning med analys av specifika material hos er.
Fuktmätningen i er inomhusmiljö och analysen av förekomsten av vissa ämnen i era material hjälper oss komma till botten med ert problem och hur det ska åtgärdas.

Behöver ni hjälp med en skadeutredning eller en utredning av er inomhusmiljö? Kontakta oss på FSAB så hjälper vi er. Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?