Våra tjänster

Desinficering

FSAB erbjuder flera typer av desinficeringsmetoder av ytor och rum. Vi erbjuder bland annat Ozonbehandling, desinfektion med hjälp av Fogging, desinficering med lågtrycksspruta samt mekanisk avtorkning.

Ozonbehandling

Vad är ozon?
Ozon är ett av det mest kraftfulla och miljövänliga alternativen när det kommer till desinfektionsmedel. Det är ett effektivt redskap när det kommer till att döda bakterier, virus, sporer och mögel som kan orsaka både dålig luft och allergiutbrott.

Givet dess oxiderade effekter kan ozon få bort dålig lukt och döda bakterier. En ozonbehandling är därmed ett effektivt sätt att desinficera en yta eller ett slutet område. Fördelen med ozonbehandlingar är att det blir enkelt att desinficera svåråtkomliga ytor, eftersom ozonet är i gasform blandar det sig helt enkelt med luften i rummet.

Desinfektion med Fogging

Namnet fogging är taget från engelskans ord för imma (eng. fog) och är en effektiv metod för desinfektion. Till skillnad från ozonbehandling kan ett större antal luktdödande eller desinficerande ämnen användas vid fogging.

När ett rum eller en sluten yta ska desinficeras med hjälp av fogging används en speciell maskin som finfördelar desinfektionsmedlet i rummet genom den artificiella dimma som maskinen producerar. De mikroskopiska dropparna av desinfektionsmedel kan sedan stanna kvar i luften i upp till 20 timmar. Eftersom maskinen sprider det bakteriedödande desinfektionsmedlet på ett så pass effektivt sätt är fogging en bra metod för att desinficera stora rum snabbt och effektivt.

Behöver ni hjälp med att desinficera era företagslokaler eller andra större rum?
Kontakta oss på FSAB så diskuterar vi den bästa desinfektionslösningen för er!

Förfrågan

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster? Ring oss på 0771 – 410 900 eller använd formuläret här så kontaktar vi dig.

Har du frågor eller funderingar på våra tjänster?